Friday, October 12, 2007

PERISYTIHARAN

11 comments:

pye:rudz said...

Excuse my rusty PS skill

Lampin said...
This comment has been removed by the author.
Najwa Aiman said...

Ni gambor menikah ke gambor beraya?

Anyways, pakai software apa ni ek?

Dan satu lagi, jgn bg skill tu rusty bro! Pernah jd punca pendapatan lumayan tu kan? Asah balik, bro!

p/s: this doesn't look rusty to me pun. It's great! And most importantly, it still looks great despite tak de border bunga2 and lawang2 tu... if u know what I mean...

pye:rudz said...

i use photoshop (self-taught during my skudai days back then). tak susah sangat, tapi kena rajin

border bunga2 & kerawang... kehkehkeh... and she dare call herself a designer? not-so-flash news: she now has an assistant. jangan ditanya ape fungsi assitant itu, jauh sekali untuk mempertikai beban kerja ape yang banyak sangat sampai nak pakai assistant... frakers

raddy said...

nih gambo 'real time' ke nih? hehehe..lain je ko? posing raya macam posing kawin jer..hahaha..

mamabio said...

memang gmbar kawen maaaa...
a year ago..

pye:rudz said...
This comment has been removed by the author.
pye:rudz said...

itu memang baju raya kitorang tahun ni weh... tahun depan baru pakai baju baru

nina said...

hmmm.... serious tak tipu punya penemuan. ko dulu study UTM skudai ke? klu betul, mmg betul la kot andaian aku selama arini... aku ckp aku penah tgk ko kt sana.

tp klu bukan utm skudai, anggaplah resakse dua serope...

nina said...

hmmm.... serious tak tipu punya penemuan. ko dulu study UTM skudai ke? klu betul, mmg betul la kot andaian aku selama arini... aku ckp aku penah tgk ko kt sana.

tp klu bukan utm skudai, anggaplah resakse dua serope...

pye:rudz said...

tak syak lagi cik nina! memang benar! FSKSM!
kecik tol malaysia nih...