Saturday, October 6, 2007

OUR LITTLE GATHERING

This post is a continuation from Nina's blog and comments in my previous post entitled, POST-IFTAR PHOTOS. The issue? Those who went to Cozy's should know.

C'mon people now, 9th October (Tuesday) is the day we're talking about... let the comments box burst!

30 comments:

pye:rudz said...

untuk makluman cik nina a.k.a. cik gorgonizer, saya dan isteri will be joining the iftar session.

yang lain? takde berani ke?

resakse gorgon said...

lynn will be in. so as myself. lizzam & wan? herman & eina?

so mcmana plan? beli apa? pizza sounds good. air order kat BZ. heehee..

resakse gorgon said...

i mean NZ.. kakaakaka..

Lynn said...

ni nak iftar kat mana actually?

kalau pizza, beli la Domino's yang get the second pizza for 10 sen, hehe.

mafiaries said...

pye..silalah explain kat cik lynn ni..kang dia gi iftar lain kang, heheh.
Ya, saya juga bersetuju dengan "Domino 2nd pizza 4 seposen offer" tu. Boleh beli banyak. eina suka Domino..hehe.
Tapi details pye..ie where to meet (gua lupa jalan ke VW,sorry), when to sergah..
Citer sket.

nina said...

lynn, we are going to iftar in VW itself.

;-)

nina said...

so macamana plan ni? kita order domino's and suruh dia anta pi VW or kita order kat carrefour and bwk pi VW?

decision... decision..

Lynn said...

VW = visionworks eh? pizza tu hantar ke VW terus laa. alang2 ada service penghantaran percuma, hehe.

VW tu yang depan NZ laa kan? pandai laa I pusing2 nanti hehe

btw Herman, bawak kuih raya yang I order! :D

Lizzam said...

soryy, lmbat join diskusi..baca post je, tak baca comment sgt...heheh

tu la lynn, i ingat VW tu volkswagon...lupa lak ada VisionWorks

erm, dah kompem ke diskusi ni?i tak sure kalau wan nak ikut. tapi, kalau jadi, bleh je kot?cuma i mebi lambat sket la...

Lynn said...

ni cip sendiri ke ajak berbuka di ofis? selesakah?

nina said...

camner ni eh... nampak mcm kelam kabut. cik gorgoniser memerlukan bantuan sb cik gorgon sendiri sgt la bz dgn kerja yg mesti siap before balik kampung on wednesday (10/10)..

*sesak nafas*

pye:rudz said...

boleh order domino's dan hantar kat opis chief, tapi someone have to be there ahead of time... nak bayar pizza? kang budak pizza tu antar diorang kat VW kata takde order, amcam? aku isap okok pun jadik utk berbuka...

haah nina, afdlin (or the others) tak kisah ke kita nak makan2 kat opis die? dan, berapa orang yang akan join (including VW people? berapa ribu orang?)

kalau pening sangat, kita beli pizza hut dgn KFC bucket je dekat2 situ... hilang pening. tapi kena ada persetujuan semua.

nina, i can fetch you kat LRT jelatek.

pye:rudz said...

1. i need to know the attendance figure of us kodoks and the people at vision works.

2. the soonest time for any of us kodoks can reach vision works for the little iftar (nina you need to be with us hehehe...)

3. i doubt the pizza delivery system esp. during ramadhan. i'd rather walk-in and buy our food.

4. cik gorgon, no time to lose. if we should meet up somewhere and discuss about this then we should meet.

Lynn said...

I finish work at 4.30 pm and I am considering to go to KL straight since now I keje kat Bukit Jalil, any minute later tak pasal=pasal stuck in jam.

So insya Allah I should arrive by 530 pm kot latest? Apa kata kita jumpa kat area2 situ dulu i.e. Carrefour or KFC to get our food first?

nina said...

i can leave office at 5.15pm. reach jelatek around 5.45pm, provided cik gorgon merempuh semua org dlm tren dan amek tren yg ada di depan mata.. kehkehkeh... i can be there 5.45pm, the latest would be 5.50pm. doa2 boss gua tak tahan gua...

*sesak nafas*

p/s : pye, kita discuss over sini la. coz today hafta leave office VERY late to finish work. i mean VERY late !!! *nangis*

gorgon yg tertekan said...

kengkawan,

new update ! afdlin kata dia akan book meja kt NZ, sb dia kata ofis tak cukup kosi. So dia kata better pi NZ. meja nanti dia yg book. so pye & shidah. seriously i need to tumpang you both coz... heheheh... nt la korang tahu esok. :p

so the rest, pls be there. lynn, lizzam, herman, eina, razi (tak sure as usual) & i've invited redz. not sure he can make it or not. anyways... peeps.. pls be there..

Lynn said...

OK roger that! So makan kat NZ je la kan? hehe

nina said...

so what do you guys think? stick with the plan to buy pizza and bring over to NZ (coz i told him that's our original plan actually) or you guys just want to order from NZ?

decision...

pye:rudz said...

ok kita makan kat NZ jer. no pizza but yes bucket KFC. amcam geng? ngam tak idea gua? reply via sms to me and i'll inform nina.

btw, cik gorgon, sila tanya afdlin die nak spicy ke original? (that's if we're on with this idea lah...)

nina: i think we'll arrive at jelatek lebih kurang 545pm insyaallah.

lynn: we'll meet you at KFC car park.

herman dan lain2: korang macam mane? roger aku thru sms, pantas sket dari blog nih...

Lynn said...

mamak NZ bagi ke makan KFC kat premis dia? tak kecik ati ke? hahahaha...

anyway Pye, gotcha. I see u at KFC esok.

mafiaries said...

Mafia OK.
Crabster OK.
Baby sarah OK.
So jumpa esok,neh..

p/s:Cip ada wat shout out kat blog dia pasal event ni.

Lizzam said...

aku abis keja paling awal kul 6....sempat ke ek?dari jalan ipoh. aku tak berani jamin ar beb.

andai ku tiada di sana esok, smapai kan salam peluk cium aku kat suma yang datang ye...

nina said...

lizzam... bebuat la mc.. muahahahahaha.... *iskk tak baik nina...*

gorgon yg ganas said...

pye... saya dh buat decision secara autokratik... since afdlin dh buat announcement kt blog dia (dgn harapan best friend korang berdua TIDAK mahu menghadirkan diri... alhamdulillah), dan nana nak bwk sekampung pi sana, apa kata kita order je dr NZ. no hassle, no pressure (cik gorgon tgh stress) and boleh bergumbira dlm perjalanan ke VW tanpa masalah. apa kata kekodok? tp klu semua masih bersetuju ingin membeli pizza (jgn setuju), cik gorgon tak kisah !

Lynn said...

saya juga berharap BEST FRIEND anda tak hadir... kalau tak saya nak duduk table jauh jauh hahahahha.

I pun feel bad kat mamak NZ tu. Kita order je kat sana. Tapi kalau tak puas, kita buat seken round kat KFC, hehe. amacam? ;)

mafiaries said...

seken round kat KFC!

"sedap, bang?"
"eh, sedaaaappp..."
(iklan yang asyik main kat kepala sejak bermula puasa tahun ini)

nina said...

rasanya best friend pye & shidah a.k.a lynn's favourite sister tak akan join. tak tau la klu dia nk bwk kaum kerabat dia la... klu dia bwk kaum kerabat dia, then kita buat bodoh je la..

pye:rudz said...

final say:

all kodoks, we'll meet up at NZ bawah visionworks. before that, i'll fetch nina at jelatek around 545pm and meet lynn at KFC atas bukit.

we'll just have whatever NZ has for us to order. tak cukup, kita 2nd round.

let us all hope our "beloved best friend" wont be joining us today. otherwise, kita buat tak tau je. besides, we're the one who arrange this kan?

and let us all hope everybody will arrive there safely.

see you there people!

nina said...

coolness.... jumpa di sana !

Lynn said...

See ya there!