Saturday, August 16, 2008

I HAVE TO END THIS



Due to the unbearable hate of my current working place, I'm now seriously looking for a new job. Gua punya menyampah dah tahap dah nih.

Any HR people out there? Please help me out.

7 comments:

Najwa Aiman said...

Hmmm... ni memang serius ni... kritikal ni...

nu3k said...

ape kt ko jd bidan shida sementara..

pye:rudz said...

gua jiwa kacau sekarang

MFN said...

bosan tahap gaban la ni? mana2 pegi pun sama je la pye... aku rasa maximum ko should stay in one company is 5 years.. lepas to ca-alif-but! lama2 sgt kat satu kompeni ni akan buat ko mandom. kalau ko punya jiwa boleh jive with the company's value, ok la.. kalau tak sakit oooo! Lain la cam aku, tak de duit nak bayar balik scholarship. Nak taknak, tahan je la Labu... Kontrak aku habis in 1+ year lagi and i'm looking forward to exploring the new horizon! gud luck dude!

pye:rudz said...

ladies and gentlemen, ngek's in the house!!!
danke schoen bro.

ad3ck said...

aku ade bace satu buku self help ni, katenye kalau ko berade dalam satu situasi/masalah, 2 perkara yang ko boleh buat:

1. buat sesuatu untuk improve keadaan ko dan sekeliling, ataupong

2. tinggalkan masalah tersebut/pindah ke tempat lain.

dan ku kira keputusan ko neh betul sbb menepati perkara 2 ;).

gud luck.

ladynina said...

chill bro... chill..