Thursday, July 30, 2009

SELUAR



Ooo... pakai jeans yea?

Heheheh... apa salahnya? Mr. Ngan boleh pakai?

Hari Jumaat...

Alah... sama je hari apa pun.

Mana boleh...

Tapi saya pakai nampak kacak kan? Nampak hensem (sambil tersengih).

Mana boleh...

Alah... bukannya kena tindakan apa pun kalau pakai jeans selain dari hari Jumaat, kan?

...

7 comments:

artisticklytouch said...

oooo...ini kat opis lama di Ampang sana tuh, boleh jadi bahan meeting, boleh bawak bergaduh tepuk2 meja macam kat parlimen...

kalau opis lama di Redang....ok sajork

Lynn said...

I wear jeans to work every day. Tolong jeles. Hehe.

Fa-T said...

pernah pakai.. habis kene ungkit tiap kali meeting...damn!

Kotak Keranda said...

uhuuhuu.. pejabat berkanun wa mmg wajib pakai jeans + t-shirt di hari jumaat, hari yang mulia. hari rabu laks, pakai uniform (mcm tukang repair air-cond york jek rasa)

Najwa Aiman said...

"Mana bleeehhh...!"

Macam pernah kudengar ayat di atas tu... tapi di mana ya...? Hmmm...

Tapi kalau responnya ialah "Saaamer!", then yang tu okeh! Ekekekekeke...

p/s: Lu orang kat sana masih lagi anggap pakaian adalah isu besar yang boleh menentukan untung rugi kompeni ek? Adoi laaa...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

pakai kain pelikat okeh?

pye:rudz said...

artis: lain padang lain belalang lain tukang potong rumput(?)

lynn: cheh. eksyen sungguh.

fa-t: banyak makan kuih bangkit diorang tu.

kotak keranda: memang every friday boleh pakai jeans + t-shirt. tapi gua pakai jeans dengan kemeja tuck-in... kira hensem lah tu kan?

najwa aiman: dia lah tu... isunya ialah: ada siapa peduli ke untuk ambik tindakan? hahahaha...

toi: buleh... masa musim berkhatan beramai-ramai hahaha.