Wednesday, March 3, 2010

KOD RAHSIA


Jawapannya ya, sedang dalam proses. Gua trade-in kereta hitam gua untuk mendapatkan lebih kadar aliran tunai bulanan. Ini adalah persediaan gua untuk survival di hari muka.

Jangan berharap dunia sekeliling anda yang akan berubah (Don't ever wait for the world to change). And yes, I think this is the best decision for me.

14 comments:

Lynn said...

hey that's a good car. errr bye bye Honda?

Lynn said...
This comment has been removed by the author.
raddy said...

Orait, dah kuar nanti kita cargas gi Klang.. tukar rim sukan, baru stabil.. hehehe...

mamabio said...

ewah.. ewah.. (enter frame)kuikuikui..

Fa-T said...

selamat melenjan...

Najwa Aiman said...

Huh...? Aiyooo... that bad aaa...?

pye:rudz said...

lynn: yup, bye-bye honda.

raddy: tak dapek beb, dealer ambik rendah.

mamabio: adddoi! hahaha

fa-t: gua dah kurang bawak laju sejak lepas kawin beb. dah ada anak lagilah.

najwa aiman: lucky for you who left us earlier ;)

anw4r said...

welcome to the club!

tembakau said...

oh?

pye:rudz said...

anw4r: coming...

tembakau: oh ya bro... oh ya...

ad3ck said...

jangan lupa bagi ku test drive pusing AU2

pye:rudz said...

ad3ck: heh, kau bawak je lah kereta mak tu... sama je. eh? bukan kau nak beli honda accord ke? baik kau test drive honda accord je kuikuikui...

paduwan said...

myvi SE ok!!!! jimat minyak...

pye:rudz said...

paduwan(naziah): saya tau, itu antara sebab saya nak tukar.