Thursday, July 1, 2010

WTF

Saya memang jenis tiap-tiap hari baca suratkhabar online kat opis. Kalau kat rumah mak saya, saya baca suratkhabar offline hahaha.

Namun demikian, gambar dan berita yang terpampang pada muka depan suratkhabar ini hari ini sangatlah gampang tidak terperi. Membacanya pantas membuatkan saya memberi reaksi sebegini: WTF?!


Photo taken from OhBulan! through Google Images.

Whether both person in this photo reflects this entry or not, it's for you to figure out ;P


Nota: Saya personally tidak gemar sama ada Minah mahupun Mamat ni.

5 comments:

sevven said...

baik minah mahupun mamat tu dua-dua aku tak kenal. patut ke aku kenal?

Fa-T said...

damn... makhluk mane ni?

raddy said...

memang gampang...

Najwa Aiman said...

Apa citer ni? Apa ni? Lelaki tu anak sultan mana tu? Perempuan tu macam pernah tengok. Anak dara taukeh rangkaian restoran terbesar Malaysia kan? Kan?

pye:rudz said...

sevven: tak payah pun tak ape.

fa-t: makhluk tuhan yang tak berapa seksi ehhee...

raddy: kehkehkeh...

najwa aiman: sila baca suratkhabar tersebut untuk maklumat lanjut. sekian, terima kasih.