Friday, September 17, 2010

NOTA KECIL

Do you know what I miss most this year of Raya?
Yasmin Ahmad's advertisement.
There are a few trying hard to be somewhat like her's but it just didn't work, at least for me. I don't know about you guys.

Al-fatihah to arwah Yasmin Ahmad and all those Muslims who already left us.

4 comments:

Lizzam said...

betul tu.kalau re-run pun ngam. tapi iklan Maxis (balu naik bas balik kampung laki dia) almost hits the spot.

award 'tried too hard but not quite there' patut pegi kat iklan pakcik yang bini dia ada alzheimer's (juga membabitkan bas.)

Najwa Aiman said...

Wa rindu iklan ubat gigi Close-Up — ramai-ramai main kasut roda... eheks...

p/s: Kau orang tau ke ubat gigi jenama Close-Up tu?

mamabio said...

ye. aku menyirap stiap kali tgk pakcik yg naik bas nak melawat bini dia tuh.. huh. langsung tak feel n sori to perodua.

pye:rudz said...

lizzam: aku suka iklan maxis tu.

najwa aiman: jenama pernah dengar, iklan tak pernah tengok. err... saya baru 18 tahun lah encik.

mamabio: memang tak best pun.