Tuesday, March 14, 2006

DO I LOOK FINE TO YOU, HUH?


I've been so damn tired eversince my last official trip to Penang. Tapi aku dah balas dendam kesumat yang paling Ausmat sekali last Sunday. Tidur sehingga berbelas jam dan masih aku berasa letih sebab overdose tidur.

I have lost my interest in TV, video clips, movies and other types of entertainment at this point of my life. Stress barangkali? But still, lepak mamak tetap lepak mamak... cant help it. Last thing i remembered, i finished smallville season 4 (currently playing on TV3) and season 5. borrowed shidah's Baik Punya Cilok vcd (ori tau!) and tried to memorize some catchy dialogs. never watched ABP-BH nor konsert sure/jom heboh. I just cant figure out why am I so damn bored and tired.

Finally, I realized something. I've been loaded with lots of work and responsibility at the office and I have like another 4 or 5 months preparing for my BIG day. Kereta aku dah macam setan punya kotor, nak cuci, hujan... pun kusut jugak. Hmm... kusut-masai-pangsai-luncai-hancai...

I need a break, seriously.

13 comments:

Lizzam said...

tips kalau nak cuci keta time ujan. bila ujan, biar je keta tu dibasahi hujan (since u tinggal kat kl baik biar hujan yang dah 10 minit turun, yelah, ujan kat kl boleh buat bateri tau!). bila ujan dah bhenti dan mentari memancarkan sinarnya, pi kat luar, bawak shampu keta dan sebaldi air. the rest takyah ajar la kan? jimat air, kereta pun bersih bersinar (aku patut buat iklan la)...

tapi kalau tgh malas tu takleh nak kata apa la...(:p)

Najwa Aiman said...

kronik tahap gaban dah stress ni....

pyerudz said...

sesungguhnya kemalasan itu sangat indah sahabatku...

Lynn said...

Need a break?

Marilah kita semua berkunjung ke MATTA Fair hujung minggu ini di PWTC and get some exciting holiday packages! WeeEeee!~

WLady said...

jom kita pi bali nk... pi reramai. murah jek.. eh! org nk kawen tak leh pi.. heehee !

Lynn said...

Dah pegi Bali dah last year... this year nak tengok Great Wall pulak. :D

Eh jadi discussion room pulak, haha!

p.s: orang nak kawen boleh beli honeymoon package apaaaa...

pyerudz said...

ngam gak ape, bali? kite pegi reramai... gua honeymoon lah... muahahahasssstttstststs (gelak syaitan). ajak chief kodok skali. mesti riot kepulauan bali kita buat.

mamabio said...

woitt.. apa apa apa.. bincang apa nih.. honeymoon mana leh ramai2 .. nak jd hapa? kwahahah..

ontahsapo said...

sebut pasal keter, sama la dah teruk gila sport rim gua ni, dah mcm tiang jamban dulu dulu..hahahhah (kata org tua2) tapi bagus gak hujan ni, jimat duit nak basuh keter...

anyway thanks sebab ko singgah blog gua...

regards,

WLady said...

hahahahahaha.. mamabio dh masuk.. hahahahah.. jom aa pi Bali... kita buat pulau tu macam pulau bapak kita yang punya...

bwahahahahahahahahh !

Najwa Aiman said...

apa la punya idea bernas honeymoon reramai.... ingat gangbang ke haper??

pyerudz said...

kehkehkeh... lawak kodok betul...

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. film editing schools