Friday, February 20, 2009

KARTUN TUNGGAL

Ini adalah lanjutan daripada entri ini. Bare in mind ye, kartun ini dihasilkan pada masa aku berumur 12 tahun atau darjah 6. Sebarang kehodohan lukisan, idea tak kelakar atau nama pena yang ntahapahapa harap jangan dijadikan bahan lucu anda.

Tapi sekurang-kurangnya I've made a mark dalam majalah Gila-Gila kan? Hahaha...

11 comments:

kookabooras said...

K.Boy? Keramat Boy? hehehe. tp lu da mendahului zaman la bro. orang lain umur 12 tahun br tau buat lukisan anta kat cikgu sekolah je, tp lu da kuar majalah gila-gila.

pye:rudz said...

hahaha Keramat Boy... betul betul betul hahaha Keramat Boy... ish, kan aku cakap jangan gelakkan...

sevven said...

wahhh... kira dah published cartoonist la ni. retired lagi.
:P

Najwa Aiman said...

Huh? Ni lu punya kartun??? Ekekekeke... hebat sheikh! Hebat! Betul kata kookabooras - memang lu dah mendahului zaman! Syabas!

dJ phuturecybersonique said...

kalau ikut istilah aku, ini kira 403 Forbidden error ni. :)

pye:rudz said...

sevven: one hit wonder lah. wonder ke? hahaha...

najwa aiman: gua dah cakap gua alien lu tak percaya...

dj: 403 forbidden error... kehkehkeh... macam forbidden love

ad3ck said...

ko dgn shida pernah dating kat dataran merdeka tak? ehehehe.

pye:rudz said...

cheh, ape ada kat dataran tuh? padang rumput je...

tembakau said...

anak murid pak jab eheee

pye:rudz said...

tembakau: kau tau ke? kehkehkeh

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.