Thursday, April 2, 2009

HURU-HARA

Aku rasa esok akan huru-hara.

Hari ini aku dah susah hati.
Sebab aku rasa esok pasti akan huru-hara.
Lusa apatah lagi.
Tulat sibuk nak pindah.
Tonggeng tak kerja.

Aku tak sabar tunggu hari ke-tonggeng tiba.
Aku benci huru-hara.
Aku benci huru-hara.

Ahh... ini semua urusan dunia.
Hadapilah seadanya.

5 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

hara - huru....

ad3ck said...

*nyanyi lagu Dugaannya* huru hara kat opis ku paling sikit sekali dlm seminggu.

Najwa Aiman said...

Maknanya memang takde le group dari sana yang ke kenduri di SP ek?

BTW, besar-besaran ke Open Day kali ni? Rasa macam nak pegi le pulok.

pye:rudz said...

a.k.u.p.e.n.t.o.i: hur-har-hur-har

ad3ck: lagu orak-arek nyanyian zainal abidin pun kacip jugak

najwa aiman: takdelah besar-besaran cuma sebab campus dah besar, nampaklah besar hahaha... jemputlah datang

Anonymous said...

menda nih pye? aku lost la... ape yg ko bitchin' nih?

MFN