Friday, May 29, 2009

GULING

Aku SMS Angah malam tadi mengingatkan dia bahawa Knight Rider akan start pukul 9 malam. Jam masa tu 845 malam. Selain itu aku juga memaklumkan berita terkini mengenai Mikael dengan harapan dia akan bagitau mak aku. Ia berbunyi: Mikael dah boleh berguling-guling.

Tring! SMS Angah masuk dan berbunyi: Dia dah guling2 ke mana? Dah sampai dapor ke depan?

Aku balas: Dah sampai Nilai 3.

Tring! SMS Angah masuk dan berbunyi: Hahaha cayalah!

14 comments:

Datin Paduka Bokbong said...

ee..bestnye ade baby!!
kmsalam sma mikael eh!heheheheh
;P

mamabio said...

siap ada 'tring!'.. ahaahaa.. tring ting ting..

Anonymous said...

wow!! sampai nilai 3 tu... ko bagi makan spinach dalam tin jugak ke?

MFN

pye:rudz said...

datin: memang best ada baby. penat tapi best.

mamabio: susah nak eja bunyi dia. pakai tring sudah.

ngek: :p

kookabooras said...

wah, da pandai guling2. anak aku skg da pandai ketuk kepala aku ngan mainan die masa aku tido.

kookabooras said...
This comment has been removed by the author.
sevven said...

Ada gak orang nak tengok Knight Rider...

pye:rudz said...

kookabooras: hahaha oklah tu...

sevven: heheheh termasuklah aku. lawa apa mustang tu?

Lynn said...

haha jawapan yang agak keji tapi kelakar :))

Pyanhabib said...

nilai area kain langsir, oii!

Najwa Aiman said...

Tak singgah umah Lan?

pye:rudz said...

lynn: keji ke keju? kihkihkih...

pyanhabib: hahaha beli cepat nanati nak raya naik harga oii!

najwa aiman: dia belum reti tengok map lagi.

Labu-Labi said...

bila dah start guling2 tu maknanye dah xboleh la tinggalkn atas katil sorang2 lagi dah..nanti bedebush...uuwweekk!!!

pye:rudz said...

labu-labi: itulah yang senantiasa mencemaskan aku sekarang.