Tuesday, June 30, 2009

BIAR GAMBAR YANG BICARA

Exhibit 1: May I help you?


Exhibit 2: I'm smiling at emak lah.


Exhibit 3: Bapak's favourite shot (for now).


Exhibit 4: Bunga raya special edition. Terkacuk dengan bunga jiran sebelah mungkin.


Exhibit 5: Biasa saja.

12 comments:

Fa-T said...

err.. gambo mase mude ke>>?

naziah said...

fotokopi bapaknya!!!!

Najwa Aiman said...

Hari tu dia asyik tidur jek... Tak dapat nak bergurau-senda laaa...

pye:rudz said...

fa-t: hahaha

naziah: ye, mesin fotokopi berwarna-warni hehehe

najwa aiman: dia kalau nak tido memang dia nak tido tanpa mempedulikan keadaan sekeliling.

ez said...

adorable beb..
penat seharian akan lantas hilang
bila terlihat wajah2 ini..
well done..

pye:rudz said...

ez: arigato gozaimas

Lynn said...

gambar #3 memang comelllllll... BTW gambar bunga raya ter-mix tu pun agak cun

kuchalana said...

mak ai... mcm potostet.. kekekke.. dah beranak pinak dah kawan2 aku ni...

Kotak Keranda said...

elelelehh comeyyllnyerr mikael!! muka dia mcm pernah ku lihat. haisk!!
itu bunga raya mmg besh! kalu wa sure dah submit kat the star..huhuuuu..

ad3ck said...

komain besar lagi gelak Mikael. ehehehe.

pye:rudz said...

lynn: itu sebab ia menjadi gambar favourite.

kuchalana: alhamdulillah.

kotak keranda: submit kat the star eh? bagus jugak cadangan tu.

ad3ck: angin tengah baik memang chenggitu.

Labu-Labi said...

wah..besar dah mikael...dah pandai posing dah tu..!!