Monday, December 7, 2009

SATU


Mikael sudah berumur 1 tahun.
Cepat betul masa berlalu.

Trivia menarik sempena satu tahun beliau:
1. Taknak tukar susu.
2. Lebih cergas bermain.
3. Lebih banyak membebel dalam bahasanya sendiri.
4. Suka makan rice crackers.
5. Semakin gemar menggigit saya. Sekuat hati.

Selamat hari jadi Mikael!

10 comments:

Najwa Aiman said...

Masih nenen tak? Gigi dah banyak? apa lagi yang dia gigit?

Lynn said...

Happy birthday, Mikael!

Lady Aznie said...

Happy Birthday!! Mikael..

la Signora said...

Arghhhhhh, so kiyut!! Tunggu jer sampai si Mikael ni discover the art of running...ha ha ha.

widz said...

hepi besdei mikael!!

ez said...

selamat!!
dah beso esok suruh anak kita buat band amacam?? hahaha..

Kotak Keranda said...

happy bday mikael!! imyan's bday 11th dec ni rasanya ..dan dia tak mengeget langsong! mcm maknyer.

tembakau said...

selamat melangkah ke alam yang lebih menceriakan

pye:rudz said...

najwa aiman: dia minum susu formula, sekarang nak tukar formula baru yang 1+ punya. nak tukar formula baru yang dia taknak nih. apa lagi dia gigit? rak tv, kerusi, baby cot, bantal dsb.

lynn: terima kasih.

lady aznie: terima kasih.

la signora: skarang tengah the art of starting to walk.

widie: terima kasih. dah pindah "rumah" ye?

ez: huish, dah memang ada dalam perancangan dah hahaha...

kotak keranda: lain budak lain ragam brangkali?

tembakau: ye. ceria, penat, risau dan seumpamanya hahaha.

darkprince said...

Happy Birthday Mikael...!!!!
All the best to you little man..!