Friday, October 6, 2006

MY LINGGO AND TERMINOLOGY

Here's something about me to be shared:

1. I love saying SAPAR LAMAM instead of pasar Malam

2. I call underpants as SERPFENDER / SOTONGS / FENDER

3. I call bra as OAKLEY / RAY-BAN / AH-CHO-CHOL

4. I love calling reckless road users as MONYET

5. KEPALA ABAH KAU-lah! is meant for angry expression

6. OVERDOSE is used for mentioning anything exceeding its supposed limit such as execessive spread of food, drink too sour etc etc

7. LEPS is an acronym for lepak

8. KAP-YA-KEY, CHO-O-COH (in spelling mode) is said out loud if the person is well, kecoh/menggelabah dan yang seangkatan dengannya because they dont even have any clue on what I'm shouting at.

9. SEPAK-JOGET (imagine the action: you'll dance when i slap you) a phrase expressing disgust/ meluat/ menyampah

10. I'll use ARGON when something or someone disappear or cannot be found. It is also suitable as an invitation to leave/get lost/berambus/blah

Next time if you heard any peculiar/weird words came out of my mouth, that will most likely be my own linggo or terminology. Hahahaha... sukati aku-lah kan?

Cheers!

7 comments:

WLady said...

cik gorgoniser sungguh kagum melihat vocabulary anda yg sgt luas. terasa mcm nak masuk sekolah menengah nak belaja balik ....

saya tak ingat bahasa² basahan yg selalu saya pakai. tp yg 2 ni yg paling significant:

RAPAL --> lapar
YOYO PONGKES --> poyo

Najwa Aiman said...

APA? APA? APA???

LADOS tu mai dari mana?

ahmadlimraju said...

muahahah lu pun ada acronym sendiri kaaa... aku tambah satu lagi

"lanjiaao laa" - ini utk org yg suka kacau aku tido

Lynn said...

Errr, thanks for the lesson?


Hehe.

kookabooras said...

SANGKURIANG utk buffet kurma ayam.

pyerudz said...

sangkuriang!!!
kehkehekehkeh... aku suka!

LADOS itu maksudnya merokok dan EL adalah rokok itu sendiri, ikut kata budak2 itm.

weii kengkawan! nina ada layout baru untuk blog dia! pergilah lihat sendiri! vertically and horizontally striped!

WLady said...

thanks for the traffic. *glee*