Friday, March 27, 2009

BIAR GAMBAR YANG BICARA

17 comments:

ad3ck said...

apa yang Mikael renungkan tuh? mak dia eh? ehehe.

pye:rudz said...

haah. dia memang akan pause kalau nampak kamera atau telefon kamera diacu ke arah beliau.

tembakau said...

aaahhhh...yg sulong ke ni?

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

oooo...ko tiru anak ko pny stail rambut aaa....heheheh ...cover tengkuk nampak...

pye:rudz said...

tembakau: iye en. tembakau. ini anak saya yang tersulung.

a.k.u.p.e.n.t.o.i: memang aku botak sama dengan anak aku. tapi kenapa aku tak kena cukur bantal ah?

zazaez said...

Simply adorable.. :) And I can see the proud look on you..

Najwa Aiman said...

Haaaa... bahagian rambut atas dahi tu nampak macam ada turutan genetik... haaaa...

mamabio said...

ahaahaaa.. siot je najwa aiman.
aku x sabar tgu rambut dia tumbuh smua. lama btul bantal tu cukur rambut dia..

Lynn said...

ooohhh comelnyaaa.... Mikael. hehe

pye:rudz said...

zazaez: terima kasih dan ya, saya sangat bangga (sambil mengembangkan hidung)

najwa aiman: memang tak boleh lari dah...

mamabio: kita kena buanglah pisau cukur yang kat bantal tu.

lynn: tenkiu ;) (bagi pihak mikael)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kotak Keranda said...

eeee..comeylnyerr mikael.. ni dah besar sure meeting 2jam lebey sket dia dah tebalikkan meja meeting tu..!! huahuahua

raddy said...

fuh..nice hair dewd..cool!.. mikael la..hehehe

ad3ck said...

baik ko delete komen spam anonymous tuh. ntah ke mana nnt link yang dia bagi tuh. silap2 spyware!

naziah said...

fuiyo! rambut punk gitu... rawk on mikael!!!!

pye:rudz said...

kotak keranda: harap2 tidaklah...

raddy: kecik2 dah stylo, camane?

ad3ck: baik tuan!

naziah: every day is a bad hair day for him currently ehhe...

Labu-Labi said...

skali tengok xperasan..tgk betul2 baru perasan la hasil cukuran bantal tu..!!Dah 4 bulan dah anak ko eh..congrats!!