Monday, March 16, 2009

SAY NO MORE



Aku teringat satu mamat kat opis aku baru-baru ni kutuk Liverpool main macam budak skolah katanya. Aku cuma tersengih sebab aku tau I'll Never Walk Alone. Dia fanatik Manchester United.

Aku tak sabar nak jumpa dia hari ni.

7 comments:

tembakau said...

aku pun fanatik mu jugak, tapi tak pernah underestimate mana2 team dalam dunia ni (kecuali malaysia) aku jugak jarang luang masa tengok bola, sbb bila aku tengok team aku sokong mesti kalah. purata aku tengok bola mungkin tak lebih 3 match per season.
tapi hari tu penuh semangat aku tunggu kedai mamak nak tengok sangat2 match mu v liverpool.
seperti mana tahun2 lepas, aku sungguh kesalll.

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

apa da jadi ngan m.u? kua...kua..kua..

ad3ck said...

ehehehe tuh politik bolasepak namanya. ;p.

pye:rudz said...

tembakau: amat sukar kedudukan kau nih...

a.k.u.p.e.n.t.o.i: tanyalah sir alex

ad3ck: nasib baik weekend game tu kan? kalo weekdays, pastu jam 3 pagi, confirm kau MC esoknya ehhee...

ziahlicious said...

laki aku berkabung separuh hari.... hahaha!

pye:rudz said...

ziah: ehhee...

kookabooras said...

i'd rather walk alone!!