Friday, May 8, 2009

RINGKAS

1. Mikael dah pulih dari HFMD and he's more cheerful than ever, alhamdulillah.

2. Esok malam ada majlis BBQ kat kawasan kejiranan aku. Weekend ni aku di Seri Putra lah nampaknya.

3. Petang ni insyaallah aku akan dapat anak pokok buluh dan pokok bunga raya untuk aku mulakan usaha menanam tanaman hiasan. Note to self: Don't forget to buy some black soil.

4. Cuaca panas sebegini amat merisaukan aku terhadap pokok bunga kantan yang aku tanam belakang rumah. Ada tunas baru nak naik dan aku takde seminggu kat rumah untuk menyiramnya. Hang in there kantan.

5. Uda aku masuk hospital itu ari. Suspek jantung ada problem.

6. Penggunaan petrol kereta aku selama seminggu ulang-alik KL-Bangi-KL lebih kurang sama je macam aku dok Seri Putra? Cuma tol je mahal.

7. Claim aku tak dapat-dapat lagi sampai hari ni. Lebih kurang rm100 tu...

8. Aku mengeluarkan offer letter terbanyak pada satu masa selama berkerja di sini (rekod syarikat dan peribadi). Ia dikeluarkan beberapa hari yang lalu. Berdengung!

9. Buku kupon Jusco sangat menarik. Cepat redeem.



10. Nak kena shopping baju Mikael. Banyak yang dah tak muat. Cepat betul membesar budak nih.

3 comments:

Najwa Aiman said...

Alhamdulillaah...

Kotak Keranda said...

Alhamdulillah... bila la nak jumpa Mikael neh? kang tetiba dah nak bertunang..hadoilaa..cepat dia membesar, mmg cepat la wa tua..huhuuuarghh..!

pye:rudz said...

najwa aiman: begitulah...

kotak keranda: huish... cepat sangat tu... ingat filem click ke?