Thursday, April 22, 2010

BOSAN


Ini ialah rupa asal alat permainan anak saya.


Ini ialah rupa anak saya apabila beliau sudah bosan dengan alat permainannya.

5 comments:

Fa-T said...

wow... gelang kaki...

artisticklytouch said...

kreatif anak kau..tak payah beli gelang

Najwa Aiman said...

Masalah gak ni bila lelaki nak pakai gelang kaki...

GAFARO said...

bro dia bagi hint nak mandi sungai ke laut tu...

pye:rudz said...

fa-t: kau patut tengok style dia masukkan menatang tu kat kaki dia. no hands!

artis: ;)

najwa aiman: well, we should always look at it in a different perspective. i dont think dia tau gelang kaki tu apa dia.

gafaro: hahaha memang kitorang ada family trip ke PD pun bulan 5 nanti.