Friday, April 23, 2010

CATCHING UP

1. Ini koleksi anak buah saya yang terbaru: Khaulah. Anak adik Shidah yang bongsu. Sebijik macam bapak dia. Entri ni sedikit lambat sebab saya sibuk. Anyways, tahniah kepada Ado dan Bazilah.



2. Anak saya Mikael dah sihat nampaknya. Minggu lepas dia muntah-muntah. Minum sikit, muntah. Minum sikit, muntah. Pening jugak kepala kami. Last-last bagi air zam-zam je. Alhamdulillah tak muntah. Ubat pun bagi jugaklah. Sehari-dua ni dah macam biasa nampaknya.


Melihatkan budak kecik tak sihat amatlah menyentuh perasaan. Apatah lagi anak sendiri. Terseksa rasanya. Kalau boleh nak mintak sakit tu di transfer kepada kita biar kita je yang melaluinya. Tapi itu semua kuasa tuhan. Ada hikmahnya, saya percaya itu.

Dan saya hairan kenapa kes buang bayi masih lagi berlaku hari ini.

5 comments:

anw4r said...

terima kasih la.
sejarah gambar ni;aku amik masa kat dalam labour room lagi.sejam lepas keluar.bila bunyi je kesan bunyi kamera daripada handphone aku, semua nurse toleh ke arah aku dan blablabla pun bermula..

Fa-T said...

gua selalu mintak sama tuhan.. kasi pindah sakit anak gua pada gua... rupanya lu juga seperti gua.. caya lu!

GAFARO said...

baudak sakit susah hati? anak gua menangis pon dah buat gua nak nangis sekali....

Najwa Aiman said...

Ada kenal mana-mana awek yang buang anak tak? Meh sini contact number dia orang... hehehehehehe...

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.